BROGAARDEN VITAMIN E-PLUS 900G

259,00kr.

Tilskudsfoder med E-vitamin, lysin og selen (organisk) til heste

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Tilskudsfoder med E-vitamin, lysin og selen (organisk) til heste

Vitamin E og selen er vigtige antioxidanter, som hjælper med til at nedbryde og fjerne de affaldsstoffer, der ophobes i hestens muskler under træningen. Velegnet til bl.a. konkurrenceheste, heste i hårdt arbejde samt heste med muskelspændinger for støtte til forberedelsen af, og restitution efter sportspræstationer. Vitamin E er desuden også vigtig for optimal reproduktion

Brogaarden Vitamin E-Plus

Tilskudsfoder med E-vitamin, lysin og selen (organisk) til heste

Vitamin E og selen er vigtige antioxidanter, som hjælper med til at nedbryde og fjerne de affaldsstoffer, der ophobes i hestens muskler under træningen. Derfor anbefaler man, at heste i arbejde skal være dækket ind med både selen og E-vitamin. E-Plus er velegnet til bl.a. konkurrenceheste, heste i hårdt arbejde samt heste med muskelspændinger.

Grovfoderets (hø/wrap) indhold af vitaminer, herunder E-vitamin, henfalder efter høst, og hesten har derfor brug for tildelingen via kraftfoderet om vinteren. En stor hest (500- 600 kg normalvægt) har ved let-moderat træning brug for 1200-1500 IE E-vitamin pr. dag. Får hesten tildelt større mængde olie i foderet, kan behovet for E-vitamin stige yderligere. Om hesten får tilstrækkelig mængde E-vitamin i foderet, må man vurdere ud fra indholdet i den enkelte foderblanding, og sammenholde det med den daglige dosering af blandingen. Man skal dog være meget opmærksom på ikke at overdosere med selen.

Vitamin E er desuden også vigtig for normal funktion af æggestokke og livmoder. Hvis tilskudsfoderet ikke bidrager med tilstrækkelige mængder vitaminer, kan det bl.a. resultere i uregelmæssige og svage brunsttegn, samt dårlige ægløsninger.

 

SE MERE FOR DOSERING OG INDHOLD HER

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BROGAARDEN VITAMIN E-PLUS 900G”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *