HESTA MIX NORDIC MÜSLI 20kg

325,00kr.

Müslien til specialracer i træning
Den velsmagende Hesta Mix Nordic Müsli er velegnet til heste i træning, som har behov for ekstra energi til præstation og styrke til muskulaturen. Vitaminer og mineraler er af højeste naturlige og organiske kvalitet og er tilpasset behovene i de nordiske lande.

  • velegnet til heste med særlige behov for vitaminer og mineraler
  • understøtter hud, pels og hove
  • havre og melassefri

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Særlig højt indhold af mikronæringsstoffer

Hesta Mix er særdeles velegnet til specialracer, nøjsomme heste samt heste med særlige krav til mineral- og vitalstofforsyningen.
– sporstoffer med høj biotilgængelighed – med krydderurter, olier og olieholdige frø – kan kombineres med andet kraftfoder – havre- og melassefri – hurtige resultater

MANGLER HAR MANGE ANSIGTER
Mange heste har kun brug for en ganske lille mængde kraftfoder for at få dækket energibehovet. Det kommer ofte til at betyde, at tilførselen af livsvigtige vital- og opbygningsstoffer bliver for lille. Følgerne er mangelsymptomer, der kan vise sig på mange måder, bl.a. som nervøsitet, uro og optagelsesforstyrrelser samt afmagring, stofskifteproblemer og hormonforstyrrelser.

SÆRLIG HØJT INDHOLD AF SPORSTOFFER
Hesta Mix-serien er et hestefoder med et særlig højt indhold af vitalstoffer og mikronæringsstoffer i biologisk højtoptagelig form. Selv ved små kraftfoderrationer kan man sikre en behovsrettet forsyning med organiske og dermed højtoptagelige sporstoffer. Den sikre optagelighed over tarmen og den hurtige transport til det pågældende organ gør det muligt, både hurtigt og effektivt at udligne og afhjælpe mangelsituationer.

HESTA MIX NORDIC MÜSLI
Den velsmagende Hesta Mix Müsli anvendes i stort omfang til heste i arbejde, hvor der er behov for øget energi til præstation og næring til muskulaturen. Foderet indeholder en moderat mængde forspiret og varmebehandlet korn samt kornkim, som tilfører energi, aminosyrer af højeste kvalitet samt en øget mængde vitaminer og mineraler. Tilpasset præstationshestens behov med særlig vægt på urter og antioxidanter, for at hestens krop og muskulatur kan præstere på højeste niveau.

DOSERING:

200-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

1 liter = ca. 600 g

SAMMENSÆTNING:

Maltede byg- og majsflager, snittet lucerne, æblekvas, æblesirup, palatinose, hvedeklid, havreskalklid, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,8 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 2,6 %, urter (koriander, salvie, pebermynte, fennikel, merian) 2,5 %, roefibre, majskim, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), vindrueskal, salt, vindruekerneekstrakt, ølgær, hvedekim, havalgemel, malt-gær-urt, bygkim, hvidløg, ærteprotein, magnesiumacetat, magnesiumsulfat, frugteddike.

ANALYSE:

Råprotein                            10.00 %
Råfedt                                   4.80 %
Råfibre                                  9.00 %
Råaske                                 9.00 %
Stivelse                               23.00 %
Sukker                                  9.00 %
Kalcium                                1.10 %
Fosfor                                   0.50 %
Magnesium                          0.30 %
Natrium                                0.40 %
Lysin                                    0.38 %
Methionin                            0.16 %
Ford. råprotein                   78 g/kg
Ford. energi                  11.5 MJ/kg
Oms. energi                 10.5 MJ/kg

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HESTA MIX NORDIC MÜSLI 20kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *