IRISH MASH

210,00kr.300,00kr.

Den originale mash
Et fodertilskud, som medvirker til balance og stabilisering i hestens fordøjelseskanal. Den velsmagende mash stimulerer hestens væske- og foderindtag og kan tildeles i forbindelse med hård træning eller til hoppen efter foling. Kan med fordel tildeles våd og dermed understøtte restitution efter træning både i forhold til væskebalance og muskelstofskifte. Blandes med varmt vand (max. 40 grader), hviler i ca. 15 min. og gives lun. Irish Mash kan også fodres tør, da den ikke udvider sig i vand.

  • indeholder bl.a. hvedeklid, hørfrø og ølgær
  • hurtig tilberedning og meget velsmagende
  • stimulerer tarmfunktionen

7,5kg er en bestillingsvare!

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

KÆRLIGHED GÅR GENNEM MAVEN

Det ved alle, der har serveret en duftende portion mash for sin hest. Hesten kvitterer med en veltilfreds prusten og tydelig vellyst, mens den æder. Men mash er ikke kun balsam for sjælen: den stimulerer både stofskifte og fordøjelse.

Denne yderst velsmagende blanding, der er så let at tilberede, stimulerer fordøjelsen og stofskiftet og bør altid være en del af foderplanen på hviledage, under pelsskiftet og efter hårdt arbejde. – hurtig tilberedning, kan også tilberedes med koldt vand – med naturlige æble- og druebestanddele – særdeles velsmagende

ET FODER MED TRADITIONER
I århundreder har mash været anvendt efter hårdt arbejde eller under rekonvalescens. Irish Mash er særdeles velsmagende og læner sig tæt op ad de oprindelige recepter med hvedeklid og hørfrø. Men samtidig er Irish Mash videreudviklet efter de nyeste ernæringsvidenskabelige opdagelser. De gule hørfrø gør det pga. en meget skånsom valsetrykning muligt at tilberede mashen uden kogning. Fordøjeligheden skyldes det lave indhold af stivelse samt indholdet af den fineste malt-gær-urt, koriander og ølgær.

FOR BEDRE FORDØJELSE OG REGENERERING
Med sin unikke sammensætning og særdeles gode smagelighed udgør Irish Mash en letfordøjelig kost og er ikke et kraftfoder. På grund af sine tarmplejende egenskaber kan den understøtte foderudnyttelsen hos heste, der har svært ved at tage på. Hestene elsker Irish Mash så meget, at det er særdeles anvendeligt som første måltid efter operationer, ved svigtende appetit og ved tyggeproblemer. Irish Mash understøtter regenerering efter konkurrencer, bedækninger og efter foling, ligesom det er særdeles gavnligt under pelsskiftet.

DOSERING:

70-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt blandes med 1,5-2 gange så meget varmt vand, hviler i ca. 15 min. og gives lun. I sommertiden kan der bruges koldt vand, men så skal blandingen stå ca. 30 min. Gives 3-4 gange ugentlig, men ved behov kan en mindre mængde gives som et dagligt måltid.

1 liter = ca. 550 g

SAMMENSÆTNING:

Hvedeklid, bygflager, fint knækkede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner) 9,2 %, fuldkornshavreflager 9 %, majsflager, æblekvas, roetop, roefibre, snittet varmlufttørret alpehø, vindrueskal, æblesirup, ølgær 1,4 %, salt, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 1 %, majskim, koriander, æbleeddike, kalciumcarbonat (marint og mineralsk) malt-gær-urt 1 %, vindruekerneekstrakt.

ANALYSE:
Råprotein                         12.00 %
Råfedt                                5.00 %
Råfibre                               9.50 %
Råaske                              7.00 %
Stivelse                            22.30 %
Sukker                               9.00 %
Kalcium                             0.40 %
Fosfor                                0.50 %
Magnesium                       0.20 %
Natrium                             0.60 %
Ford. råprotein                 92 g/kg
Ford. energi               10.5 MJ/kg
Oms. energi                 9.4 MJ/kg

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “IRISH MASH”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *