MICROVITAL

555,00kr.1.640,00kr.

Når hesten skifter pels 
MicroVital er en sporstofkur, som anbefales til heste, der er eller har været i hård belastning. Dette kan fx være pelsskifte (2 gange årligt) eller i forbindelse med restitution, avl eller hårdt arbejde. MicroVital giver hurtige og synlige resultater.

  • indeholder organisk bundne mineraler og sporstoffer
  • højt indhold af zink, kobber og mangan
  • indeholder nukleotider fra ølgær

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Sporstof- og vitaminbooster
MicroVital tilfører mineraler og sporstoffer i biologisk højtoptagelig form, hvorved mangler i forsyningen hurtigt kan udlignes.

– højt indhold af zink, kobber og mangan
– regulatoriske proteinbyggesten sørger for hurtig transport
– pålidelig udligning selv ved lav tildeling
– hurtige og synlige resultater

Der er mange situationer, der øger behovet for sporstoffer. Især pelsskiftet tærer regelmæssigt og endda to gange om året på hestens reserver. Ligeledes øges behovet, når der fodres med store mængder korn og protein, under stressende opstaldningsforhold, avl, hårdt arbejde og en fremskreden alder. Når hesten er stresset, hos forsurede eller immunsvækkede heste og hos heste med stofskifteforstyrrelser kan behovet også være øget.

MANGELFULD GRUNDFODRING

Den almindelige grundfodring med græs, hø eller wrap med tillæg af korn er som regel ikke tilstrækkelig til at dække hestens behov for sporstoffer. Udpining og ensidig gødskning af græsmarker og agerjord – velkendt er mangel på selen – og mangel på urter med et højt mineralindhold, er forhold, der kan føre til mangelsymptomer, der udvikler sig snigende.

MANGEARTEDE SYMPTOMER
I første række drejer det sig om pels-, hud- og hovproblemer, psykiske problemer som at „se spøgelser”, et immunforsvar i ubalance, dårlig foderudnyttelse, oppustethed, muskelspændinger og svigtende ydeevne. Men også problemer med huld, forplantning, vækst, udviklingsforstyrrelser og ernæringsbetingede hudreaktioner om sommeren er en del af problembilledet.

UDLIGNING MED HØJTTILGÆNGELIGE MINERALER
Organisk bundne mineraler og sporstoffer kan findes i fx aminosyre-chelater, som sukkerbindinger eller som indholdsstoffer i gær eller alger – der alle har varierende optagelighed.

NATURLIGE REGULATORISKE AMINOSYRER
Naturlige, vegetabilske regulatoriske proteinbyggesten understøtter sporstoffernes og vitaminernes funktion i organismen, hvor de optimerer den naturlige sundhed. Det har især betydning for immunsystemet, stofskifte, hestens evne til at tåle psykisk stress og til at komme sig efter anstrengelser.

VITALITET, SUNDHED OG NYE KRAFTRESERVER
MicroVital er et fodertilskud til heste, hvor man med en kombination af organisk bundne mineraler, sporstoffer og regulerende aminosyrer udjævner vigtige mangler i forsyningen med næringsstoffer. For at opnå maksimal effekt på vitalitet, sundhedsstabilisering og fuldstændig udfoldelse af hestens præstationsevne er der lagt stor vægt på både det korrekte udvalg og den bedst mulige kvalitet. Når pelsskiftet giver problemer, når immunforsvaret svigter, når en uforklarlig træthed eller svigtende præstationer optræder sammen med nervøsitet eller manglende evne til at klare psykisk stress, så kan årsagerne meget vel være en utilstrækkelig tildeling af sporstoffer og andre mineraler. I mange tilfælde er et almindeligt mineralfoder ikke tilstrækkeligt. MicroVital udfylder dette hul og giver hurtige og synlige resultater.

DOSERING:

15-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

1 målebæger = ca. 120 g

SAMMENSÆTNING:

Majskim, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), blanding af fintkrackede oliefrø og oliefrøkager (hørfrø, solsikkekerner) 11 %, roefibre, gulerødder, havalgekalk, magnesiumfumarat/-acetat/-sulfat, malt-gær-urt, hvedeklid, isomaltulose, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim, raps) 2 %, salt, hvidløg, ærteflagemel, frugtfibre (æbler, druer), fennikel, gurkemeje, cikorieinulin, dextrose.

ANALYSE:
Råprotein                 15.00 %
Råfedt                        9.30 %
Råfibre                       6.00 %
Råaske                    13.00 %
Kalcium                     2.00 %
Fosfor                        0.40 %
Magnesium               1.00 %
Natrium                     1.00 %
ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
Vitamin E 3a700                                 2.000 mg
Vitamin B1 3a821                                  350 mg
Vitamin B2 3a825i                                 650 mg
Vitamin B6 3a831                                  350 mg
Vitamin B12 / cyanocobalamin              50 mcg
Biotin 3a880                                      5.000 mcg
SPORSTOFFER PR. KG
Jern som jern(II)glycinchelat-hydrat 3b108                                                                         2.500 mg
Zink som glycin-zinkchelat-hydrat (fast) 3b607                                                                   7.500 mg
Mangan som glycin-manganchelat-hydrat 3b506                                                               7.000 mg
Kobber som kobber(II)-glycinchelat-hydrat (fast) 3b413                                                    1.000 mg
Cobalt som coated cobalt(II)carbonat-granulat 3b304                                                            10 mg
Selen som selengær fra saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktiveret 3b810             9 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568            20 mg

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MICROVITAL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *