OPTIMAL 10 – ICELANDIC NATURE 15KG

279,00kr.

Koncentreret fiberholdigt foder til islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold og let arbejde.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Koncentreret fiberholdigt foder til islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold og let arbejde.

Icelandic Nature er en koncentreret, fiberholdig müsliblanding beregnet til udvoksede Islandske heste og andre nøjsomme heste/ponyer i vedligehold eller let arbejde. Består af råvarer rige på essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer og mineraler samt fibre, som bidrager til en god og naturlig fordøjelse.

Icelandic Nature har et lavt energiindhold (kalorieindhold) og et højt indhold af vitaminer og mineraler. Icelandic Nature er dækkende ved en lille daglig mængde, og kan bruges som eneste foder ved siden af græs eller hø/wrap, og er derfor ideel til heste, som skal begrænse kalorie- eller sukker/stivelsesindtaget.

- til islandske heste samt nøjsomme heste/ponyer i vedligehold og let arbejde

Flere forskellige urter samt en patenteret antioxidantpakkke (QLC) er tilsat for at støtte den islandske hests generelle velbefindende. QLC (Quality Life Care) er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter. Indholdet af frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet en god smag og fremme ædelysten. Derudover indeholder Icelandic Nature Actisaf gærkultur for at understøtte et stabilt tarmmiljø.

SE MERE HER

 

DOSERING:

SAMMENSÆTNING:

Havreklid, Havrehalm, Umelasserede sukkerroefibre, Varmebehandlede ærter, Majsbærme, Solsikkeekstrakt, Melasse, Lucerne, Rapsolie, Snittet græs, Hvedeklid, Monokalciumfosfat, Varmebehandlet majs, Hele sojabønner, Hørfrø, Salt, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Nælde, Burre, Kamilleblomst, Hvidløg, Granatæbler, Rosmarin, Solbær, Hyben, Grønkål, Spinat, Rødbeder, ActiSaf gærkultur

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OPTIMAL 10 – ICELANDIC NATURE 15KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *