OPTIMAL 6 – ICELANDIC POWER 15KG

259,00kr.

Koncentreret foder til islandske heste samt nøjsomme heste / ponyer på konkurrenceniveau.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Koncentreret foder til islandske heste samt nøjsomme heste / ponyer på konkurrenceniveau.

Icelandic Power er et müslifoder, specielt udviklet til den islandske konkurrence hest og andre nøjsomme konkurrence heste og –ponyer. Icelandic Power har et lavt energiindhold (kalorieindhold), et højt indhold af vitaminer og mineraler, samtidigt med den daglige dosering er lav, hvilket mødfører et lavt kalorieindtag. Icelandic Power har et højt indhold af fordøjelige fibre og olie, hvilket giver en øget udholdenhed pga. langsom frigivelse af energi.

Det indeholder varmebehandlede kornsorter, men ingen havrestivelse, hvilket reducerer nervøsitet og stress.

Det har et højt indhold af vitamin E, selen og lysin, som understøtter udviklingen af muskler, forebygger ømhed og styrker immunforsvaret.

Foderet indeholder også QLC-antioxidanter (Quality Life Care), som er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter. Indholdet af frugt og grøntsager er med til at give foderet en god smag, fremme ædelysten samt for naturlig støtte til den Islandske ride/konkurrencehests generelle velbefindende.

SE MERE HER
DOSERING:

SAMMENSÆTNING:

Havreklid, Varmebehandlet byg, Melasse, Majsbærme, Rapsolie, Umelasserede sukkerroefibre, Solsikkeekstrakt, Varmebehandlet majs, Monokalciumfosfat, Hvedeklid, Salt, Hele sojabønner, Hørfrø, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OPTIMAL 6 – ICELANDIC POWER 15KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *