PERFORMANCE FIBER HIGH PROTEIN 25kg

450,00kr.

Fiberbaseret proteintilskud til heste
Performance Fiber High Protein kan målrettet anvendes som supplement til foderplanen, hvis proteinniveauet i det konkrete grovfoder er for lavt i forhold til hestens behov. Performance Fiber High Protein er særdeles velsmagende og kan anvendes i alle de sammenhænge, hvor der er behov for at sikre hesten adgang til tilstrækkeligt protein af høj kvalitet. Dette kunne fx være til at understøtte muskeldannelse og muskelfunktion eller til avlshoppen eller føllet for at sikre det øgede behov sidst i drægtigheden samt i føllets første leveår.

  • højt indhold af fordøjeligt råprotein og aminosyrer
  • højt indhold af letfordøjelige fibre
  • soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusiv for St. Hippolyt.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Det rigtige grundlag!

Grovfoderet skal udgøre den største del af hestens fodring. Gennem grovfoderet får hesten tilført de vigtige fibre, der er nødvendige for at opretholde en sund tarmflora og en korrekt fordøjelse.

HØANALYSE
Jordbund, vækstbetingelser og ikke mindst de aktuelle høstvilkår er afgørende for næringsindholdet i grovfoderet. Det drejer sig både om vitaminer, mineraler og sporstoffer samt hvor meget protein og hvor meget sukker grovfoderet indeholder. Grovfoderet udgør langt den største del af hestens daglige foder, og det er derfor uhyre vigtigt at kende næringsindholdet i det hø/wrap, der fodres med. En konkret analyse gør det muligt at udarbejde en pålidelig foderplan og sætte ind med det rigtige supplement i forhold til hhv. protein- og sukkerniveauet og supplere i forhold til mineraler og sporstoffer.

UDVALGTE FIBRE
Performance Fiber High Protein er et fiberbaseret tilskud, der målrettet kan anvendes til supplement af foderplanen, hvis proteinniveauet i det konkrete hø/wrap er for lavt i forhold til hestens behov. Indeholder GMO-frit soja, der er kontrolleret dyrket på kontrakt i lokalområdet. Har et højt indhold af fordøjeligt råprotein og essentielle aminosyrer, der tilfører dobbelt så mange aminosyrer end fx lucerne alene. Letfordøjelige fibre fra forskellige kilder, som fx lucerne, rodfrugter og æbler sikrer variation i fodringen samt en stabil fordøjelse.

Højt indhold af
– fordøjeligt råprotein
– essentielle aminosyrer
– letfordøjelige fibre
– lavt sukker-/stivelsesniveau

BRED ANVENDELSE
Performance Fiber High Protein er særdeles velsmagende og kan anvendes i alle de sammenhænge, hvor der er behov for at sikre hesten adgang til tilstrækkeligt protein af høj kvalitet. – sportsheste med højt proteinbehov for at understøtte muskelstofskifte og muskelfunktion – avlshoppen for at bevare vitalitet – ungheste, der er i vækst – heste under tilridning.

DOSERING:

100-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Gives som supplement til hestens sædvanlige grovfoder for at øge protein- og fiberindholdet.
NB! Bør kun udfodres tørt, hvis det blandes med müsli eller andet kraftfoder i mindre mængder!

1 liter = ca. 750 g

SAMMENSÆTNING:

Fibre (lucerne, roe, æble), protein (ærteprotein, kartoffelprotein, sojaflager hydrotermisk forbehandlet*), hvedeklid, majskim, ølgær, havreskalklid, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner), bygflager, salt, kulsur algekalk, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), fintformalede hørfrø og solsikkekerner, magnesiumfumarat, urter (koriander, persille, merian, pebermynte), malt, eddike

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusiv for St. Hippolyt.

ANALYSE:

Råprotein                          25.00 %
Råfedt                                 9.20 %
Råfibre                              19.00 %
Råaske                               7.50 %
Stivelse                               6.00 %
Sukker                                3.00 %
Kalcium                               2.00 %
Fosfor                                 0.50 %
Magnesium                         0.20 %
Natrium                               0.20 %
Lysin                                   2.30 %
Methionin                            0.60 %
Ford. råprotein                 210 g/kg
Ford. energi                  11,6 MJ/kg
Oms. energi                   9.6 MJ/kg

Yderligere information

Vægt 25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PERFORMANCE FIBER HIGH PROTEIN 25kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *