Struktur E 20kg

365,00kr.

KRONEN PÅ VÆRKET

Top kvalitetsfoder til hesten, der skal præstere på højt plan eller har behov for ekstra energi. StrukturE leverer vitalitet og essentielle næringsstoffer for stor modstandskraft og et stærkt immunforsvar samt en skinnende pels.

  • høj energi med moderat sukker og stivelse
  • højt indhold af naturligt vitamin E fra majskim og solsikkekerner
  • urter til fordøjelsen og immunforsvaret

 

Den variation og den kraft, der gemmer sig i vores StrukturE, også kaldet StrukturE rammer os bogstavelig talt i næsen. Denne kraftpakke efter naturens opskrift tilfører hesten en urteholdig næringsstofkilde, som den behøver for at opretholde et aktivt immunforsvar og en stærk vitalitet. Om det drejer sig om ernæring til fritidshesten eller sportshesten – naturen viser vejen!

VITALSTOFRIG OG KONCENTRERET
StrukturE er et biologisk særdeles velsmagende müslikoncentrat af de fineste råvarer så som en række forskellige olieholdige frø, havalger, frugt og mere end 30 forskellige urter. Den særlig høje næringsstofkoncentration gør det muligt at afbalancere foderrationen, og selv en beskeden mængde sikrer dækning af behovet for vitalstoffer.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

StrukturE er et kraftfoder, som bl.a. kan bruges til heste med et højt energibehov. Det moderate stivelsesindhold gør, at StrukturE er også velegnet til heste med sensitivt tarmsystem og til understøttelse af muskelstofskifte.
– rig på bioaktive urter
– højt indhold af organisk bundne sporstoffer
– rig på værdifulde fedtsyrer og sekundære plantestoffer
– indeholder udelukkende naturligt vitamin E
– moderat stivelse men højt energiindhold

KRAFTEN FRA URTER
De mere end 30 forskellige urter, der veksler hen over året, tilfører talrige sekundære plantestoffer. Hertil hører æteriske olier, polyphenoler eller flavonoider. Om krydderurter er det velkendt, at nogle virker fordøjelsesfremmende (pebermynte, koriander, røllike), udrensende og afgiftende (brændenælde, birk, hyldebær) og slimløsende (fennikel, salvie, anis). Urterne er derfor vigtige for at sikre hestens almene velbefindende og et komplet stofskifte.

SUNDE FEDTSYRER
StrukturE har et gigantisk spektrum af kornkim og olieholdige frø: Majs-, byg- og hvedekim, solsikke- og vindruekerner, hørfrø-, fennikel- og sortkommenfrø. Alle tilfører strukturelt bundne planteolier, protein af højeste kvalitet, naturlige vitaminer og lecithin. StrukturE har derfor et usædvanligt højt indhold af de fysiologisk vigtige omega-3- og omega-6 fedtsyrer.

FORDØJELSESFREMME
Ølgær, malt, tørret frugt, hørfrø, forskellige sporstofforbindelser og urter muliggør en velfungerende prebiotisk fordøjelse uden oppustethed, maksimal beskyttelse af tarmens slimhinder, en stabil tarmflora og derigennem et velfungerende immunforsvar.

Dosering

Som supplement til grundfodring med grovfoder og/eller græsning.

Fra en mængde på ca. 150-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt er der ikke behov for yderligere mineralfodertildeling.

Til små heste, ponyer og heste med et lavt energibehov kan StrukturE bruges som eneste kraftfoder.

Til store heste anbefales 1 kg dagligt, og til heste med højt energibehov max. 1,5 kg dagligt evt. sammen med andet St. Hippolyt kraftfoder og/eller en lille mængde korn.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 44,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 liter = ca. 650 g

Indhold

Majskim, bygflager, tørret frugt (æbler, druer, pærer), æblesirup, urter (pebermynte, merian, koriander, fennikel, salvie, røllike, kommen, anis, oregano) 6,8 %, majsflager, hvedeklid, snittet lucerne, roefibre, snittet varmlufttørret alpehø, roetop, havreskalklid, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 2,8 %, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,6 %, fuldkornshavreflager 2 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), havalgemel, bygkim, salt, hvidløg, ølgær, hvedekim, vindruekerneekstrakt, eddike, himalayasalt.

Analyse

Råprotein                         9.90 %
Råfedt                              8.00 %
Råfibre                           11.00 %
Råaske                          10.00 %
Stivelse                         14.00 %
Sukker                             6.50 %
Kalcium                           1.30 %
Fosfor                              0.50 %
Magnesium                      0.50 %
Natrium                            0.40 %
Lysin                                0.40 %
Methionin                         0.20 %
Ford. råprotein                85 g/kg
Ford. energi                 14 MJ/kg
Oms. energi                13 MJ/kg

 

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Struktur E 20kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *