4HORSE BALANCER 18KG

244,00kr.

Et økonomisk og koncenteret müslibaseret tilskudsfoder – udviklet til heste og ponyer i vedligehold og let/moderat arbejde.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Et økonomisk og koncenteret müslibaseret tilskudsfoder - udviklet til heste og ponyer i vedligehold og let/moderat arbejde.

4Horse Balancer er drøjt i brug. Kan med fordel anvendes alene til nøjsomme racer eller sammen med lucerne og havre til de mere energikrævende. Blandingen understøtter en god muskelfunktion og hurtig genopbygning af kroppens energidepoter i forbindelse med træning.

-Økonomisk müslibaseret tilskudsfoder til heste og ponyer i let/ moderat arbejde.

4HORSE Balancer er et foder i müsliform, udviklet til heste i let til moderat arbejde. Det er et økonomisk foder fremstillet af råvarer af høj kvalitet og korrekt afbalanceret med vitaminer og mineraler. Kornprodukterne i blandingen er varmebehandlede for at sikre optimal optagelighed. Produktet er rig på protein og olie. Indeholder mynte og hvidløg.

Er koncenteret med vitaminer og mineraler, og kan bruges alene eller i kombination med havre.

 

FOR DOSERING SE MERE HER
SAMMENSÆTNING:

Havreklid, Varmebehandlet hvede, Varmebehandlet byg, Rørmelasse, Afskallet sojabønnemel, Hele sojabønner, Varmebehandlet majs, Hvedeklid, Umelasserede sukkerroefibre, Dicalciumfosfat, Vitaminer/mineraler, Salt, Foderkalk, Græs, Magnesiumoxid, Hvidløgsgranulat, Mynte

Yderligere information

Vægt 18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “4HORSE BALANCER 18KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *