BROGAARDEN MASH LIGHT 15KG

229,00kr.

BROGAARDENS MASH LIGHT er et supplement til hestens daglige fodring. Det er et velsmagende tilskudsfoder med lavt indhold af sukker og stivelse, som bl.a. er velegnet til nøjsomme heste og ponyer.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

BROGAARDENS MASH LIGHT er et supplement til hestens daglige fodring. Det er et velsmagende tilskudsfoder med lavt indhold af sukker og stivelse, som bl.a. er velegnet til nøjsomme heste og ponyer.

Det indeholder fiberrige råvarer såsom timothegræs, tørrede roesnitter og lucerne for at give en god mæthedsfornemmelse samt gærkultur for at understøtte en god fordøjelse. Derudover er der tilsat forskellige ingredienser såsom gulerodsflager, hvidløg og bukkehorn, som gør mashen særdeles velsmagende, og kan derfor med fordel også blandes i det øvrige foder for at øge appetitten.

BROGAARDENS MASH LIGHT er derfor velegnet til nøjsomme heste, heste, som ikke tåler meget sukker/stivelse, kræsne heste eller hesten, som bare skal have lidt ekstra forkælelse.

BROGAARDENS MASH LIGHT skal opblødes i vand inden udfodring. Mash Light kan anvendes enten, som et lille ekstra måltid eller som en del af den daglige fodring af heste. Denne mash er et tilskud, og kan ikke erstatte hestens almindelige foder.

 

 -som et lille ekstra måltid eller som en del af den daglige fodring.

er et supplement til hestens daglige fodring. Det er et velsmagende tilskudsfoder med lavt indhold af sukker (5,9%) og stivelse (1,9%), som bl.a. er velegnet til nøjsomme heste og ponyer.

SE MERE FOR DOSERING HER

 

SAMMENSÆTNING:

Hørfrøfibre, Timothe græs, Tørrede sukkerroesnitter, Tørret cikoriekvas, Lucerne, Hørfrø, Hvedeklid, Hørfrøolie, Kalciumkarbonat, Kartoffelprotein, Natriumklorid, Gærprodukt, Gulerodsflager, Hvidløg (tørret), Bukkehornsfrø

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BROGAARDEN MASH LIGHT 15KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *