EQUITOP PRONUTRIN 3,5KG

609,00kr.

Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde.

Pronutrin består af en unik kombination af pektinfiber, lecitin og glycerol, som kaldes Apolectol®. Lecitin forstærker den hydrofobe (vandskyende) belægning på tarmvæggen, mens pektin stabiliserer det beskyttende slimsekret..Desuden bidrager pektin til at øge bufferkapaciteten og hæve pH-værdien i maveindholdet.  Equitop Pronutrin er velegnet til heste, som har brug for tilskud til at understøtte mavefunktionen, og kan også med fordel anvendes ved foderskift, fravænning af føl samt længerevarende rejser.

Det skal understreges, at Equitop Pronutrin ikke kan bruges som erstatning for en korrekt og balanceret foderplan samt dyrlægeordineret medicinsk behandling.

Equitop Pronutrin 3,5kg

Equitop Pronutrin® er et diætetisk fodertilskud, der understøtter den normale mavefunktion under perioder med stress. Equitop Pronutrin® indeholder 77% Apolectol, en patenteret kombination af frugt- og grøntsagsfibre, glycerol og lecitin.

Hvordan fungerer Equitop Pronutrin®?

Den unikke kombination af pektinfiber, lecitin og glycerol, der findes i Pronutrin, kaldes Apolectol®. Lecitin forstærker den hydrofobe (vandskyende) belægning på tarmvæggen, mens pektin stabiliserer det beskyttende slimsekret.

Hvornår har min hest brug for Equitop Pronutrin®?

Pronutrin kan gives som tilskud ved f.eks. intensive konkurrence- og træningsperioder, i forbindelse med længere transporter, i forbindelse med fravænning af føl eller på dyrlægens anbefaling.

Det skal understreges, at Pronutrin ikke kan bruges som erstatning for en korrekt og balanceret foderplan samt dyrlægeordineret medicinsk behandling.

 

SE MERE FOR DOSERING OG INDHOLD HER

Yderligere information

Vægt 3,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EQUITOP PRONUTRIN 3,5KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *