HARTOG SENIOR 15KG

269,00kr.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Velegnet til ældre heste, samt heste i nedsat arbejde eller boksro, hvor man gerne vil forsøge at opretholde muskulaturen.
  • Fri for korn og melasse
  • Meget lavt stivelses indhold 0,13%
  • Tilsat aminosyrer, vitaminerne C og K
  • Tilsat hørfrø, hørfrøolie og urter
  • Tilsat lakrids, der giver en dejlig smag

Dette produkt skiller sig ud fra andre fiberprodukter vi har i sortimentet med urteblanding, aminosyrer og hørfrø tilsat.

Topkvalitets fiberblanding

Hartog Senior er en fiberblanding til heste, som har behov for at forbedre deres foderstand. Strukturen af fibrene er lidt blødere end for lucerne, da der indgår tørret græs i, som er en fordel for ældre heste med nedsat tyggefunktion. Indholdet af forskellige fibre støtter også en sund mavesæk og velfungerende tarmmiljø. Ved at øge fiberindtaget øges energi/ kalorieindtaget også og på denne måde bliver det nemmere at få hesten til at tage på eller holde vægten på en god og sund måde, da øget fiberindtag også vil have en positiv effekt på peristaltikken i tarmene, som er vigtig for en god fordøjelse.

Hartog Senior er tilsat ingredienser, som bidrager med protein af en god kvalitet, samt tilsat ekstra aminosyrer for at bidrage med byggesten til muskelopbygning eller bevaring.
Det er derfor et godt tilskud til heste, som behøver ekstra byggesten til musklerne og hjælp til at opbygge dem. Det er f.eks. ældre heste, heste i boksro og rideheste. Det er derfor et oplagt fibersupplement til heste, som har brug for støtte til muskelsætning, forbedre foderstand og velfungerende fordøjelse.

Produktet er tilsat hørfrø, som er en god kilde til omega fedtsyrer, og kan bidrage til en sund pels og hud. For at give en god smag er der tilsat lakrids og andre smagsgivere. Frugt og urter er også tilsat for at give en god smag og er samtidig med til at øge indtaget af sunde og naturlige næringsstoffer, som den gamle hest eller særligt udfordrede heste kan have behov for. F.eks. har urteblandingen positive effekter på bindevæv. Ingen korn, melasse eller andre sødestoffer er tilsat dette produkt. Stivelsesindholdet er derfor også meget lavt – kun 0,13%.

Det gives, som supplement til det normale foder for at øge fiberindtaget. Det er ikke meningen at det skal blødes op i vand, men det kan godt blandes i opblødt foder, hvis den gamle hest kun fodres med dette.

FOR INDHOLD OG DOSERING SE MERE HER

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HARTOG SENIOR 15KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *