OPTIMAL 9 – BUILD´N SHAPE 15KG

279,00kr.

Foder til heste, der skal genoprette eller forbedre deres foderstand, muskelsætning og styrke.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Foder til heste, der skal genoprette eller forbedre deres foderstand, muskelsætning og styrke.

Build ‘N Shape er et müslifoder specielt udviklet til heste, der skal genoprette eller forbedre deres foderstand, muskelsætning og styrke. Det er derfor velegnet til heste i tilridning, i genoptræning, som skal stilles til kåring eller fremvises på anden vis. For bedst effekt gives anbefalede mængder, men resultater kan også opnås ved at give Build ‘N Shape i mindre mængde end anbefalet, som supplement til hestens nuværende foder.

Build ‘N Shape er velsmagende og gjort letfordøjeligt ved hjælp af varmebehandling. Foderet indeholder en patenteret antioxidantpakke (QLC) for den gode smag samt støtte til ride/konkurrencehestens generelle velbefindende. QLC-antioxidanter (Quality Life Care) er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter. Indholdet af frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet en god smag og fremme ædelysten.

Build ‘N Shape har et højt indhold af energi og protein samt et koncentreret indhold af vitaminer/mineraler.

Hesten tildeles mange kalorier på den anbefalede daglige mængde Build ‘N Shape, og kan derved forbedre både foderstand, muskelsætning og styrke på relativ kort tid. Indholdet af stivelse er lavt til moderat, og indeholder ikke havrestivelse for at undgå unødig nervøsitet eller stress hos hesten. Foderet har et meget højt indhold af fordøjelige fibre og olie og er samtidig tilsat en aktiv gærkultur, Actisaf gærkultur. Dette understøtter en god tarmfunktion, som er vigtigt for en sund og velfungerende hest. For bedst effekt gives anbefalede mængder, men resultater kan også opnås ved at give Build ‘N Shape i mindre mængde end anbefalet, som supplement til hestens nuværende foder. Sørg altid for at give rigelige mængder grovfoder ved siden af.

SE MERE HER

 

DOSERING:

SAMMENSÆTNING:

Havreklid, Varmebehandlet byg, Melasse, Hele sojabønner, Varmebehandlede ærter, Majsbærme, Solsikkeekstrakt, Varmebehandlet hvede, Rapsolie, Umelasserede sukkerroefibre, Lucerne, Varmebehandlet majs, Hvedeklid, Snittet Græs, Monokalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Tørrede gulerødder, Hørfrø, Salt, Magnesiumoxid, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler, Actisaf gærkultur

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OPTIMAL 9 – BUILD´N SHAPE 15KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *