ORBILOC DOG DUAL SAFTY LIGHT GUL

209,00kr.

 

 

Orbiloc Dog Dual er en LED-hundelygte til halsbåndet, selen og vesten.

Lygten gør din hund synlig i mørket, så førere af biler, scootere og cyklister kan tilpasse deres hastighed i god tid og nærme sig forsigtigt.

Orbiloc Dog Dual hjælper også dig selv med at holde øje med din hund i mørket. Med de 10 forskellige farver kan du endda markere flere hunde for at skelne dem.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Orbiloc Dog Dual: For din og din hunds sikkerhed
Med Orbiloc Dog Dual vil du opleve, at du og din hund kan bevæge sig trygt og sikkert ude. Uanset tiden på året og dagen. 

Orbiloc sørger for, at I er synlige for andre – på helt op til 5 km´s afstand. Og med et stort udvalg af farver og funktionelt tilbehør, finder I altid en Orbiloc-løsning, der passer til jeres behov.

Orbiloc produceres i Aarhus, Danmark. Da Orbiloc-sikkerhedslygten lever op til de højeste standarder indenfor holdbarhed, synlighed og kvalitet, har den i mange år været velkendt hos militæret. Faktisk tror vi så meget på vores produkt, at vi yder tre års garanti.

Det unikke design af linsen gør den synlig i en bue på 270 grader, hvilket gør din hund synlig fra alle sider. Lygtens styrke lyser omgivelser op for dig – selv når lyset ikke er rettet direkte mod dig.

Designet er moderne og slankt med en vægt på 25 gram. Dette betyder, at den ikke vil være i vejen for din hund, selv når den lægger sig ned eller ruller sig over selve lyset. Brugervenligheden på Orbiloc Dog Dual er også i top. Du vælger, hvilken funktion du ønsker at bruge, ved at dreje funktionsvælgeren til højre eller venstre. Her vil den blinke (..) eller give et konstant lys (-). Batteriets levetid er 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blink.

Orbiloc Dog Dual er 100% vandtæt og giver din bedste ven mulighed for at bade eller lege i sneen med lygten på. Orbiloc Dog Dual er IPX8 godkendt. IPX indikerer, hvor resistent et produkt er imod dråber, regn eller mod at blive dyppet i vand. Orbiloc Dog Dual opnår det højeste niveau indenfor denne certificering (IPX8), hvilket betyder at lygten kan holde til at være under vand i en længere periode. Orbiloc Dog Dual er blevet testet i en tryktest under vand, hvor den blev udsat for 11 bar, som svarer til en dybde på 100 meter i en time.

Orbiloc Dog Dual har forskellige fastgørelser, som gør det muligt for dig at bestemme, hvordan og hvor du ønsker at placere din lygte. I pakken er der inkluderet Orbiloc Quick Mount Adjustable som standardfastgørelse til Orbiloc Dog Dual. Med Orbiloc Quick Mount Adjustable er det nemt at fastgøre og flytte din Orbiloc-sikkerhedslygte fra hundens halsbånd til dens sele eller line. Quick Mount Adjustable kan tilpasses i størrelsen, så du ikke beskadiger dit udstyr ved fastgørelsen eller efterlader mærker. Derudover har vi inkluderet et værktøj til at stramme / løsne bunden med. 

Orbiloc Dog Dual inkluderer:
  • Orbiloc Safety Light med Orbiloc Quick Mount
  • Orbiloc Adjustable Strap
  • Service Tool
  • Batterier (2x CR2032)
  • Quick Guide

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ORBILOC DOG DUAL SAFTY LIGHT GUL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *