ORBILOC SAFETY LIGHT TWIN PACK RØD & HVID

315,00kr.

Orbiloc TWIN indeholder en rød og en hvid sikkerhedslygte. Den røde farve er et universelt signal for opmærksomhed, og er derfor en farve, som vi automatisk tager hensyn til i trafikken. Den hvide farve minder os om forlygter på biler og cykler. Hvid er derfor en farve, som vi er opmærksomme på, da noget kommer imod os.

Twin pack er særligt egnet til rytterne der rider i trafikken, da det nemlig her er lovpligtigt med rødt og hvidt lys på venstre ben. Orbiloc Sportskit kan købes ved siden af og bruges til at montere på benet.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Orbiloc Twin pack: For din og din hund- eller hests sikkerhed
Med Orbiloc Twin vil du opleve, at du kan bevæge dig trygt og sikkert ude. Uanset tiden på året og dagen. 

Orbiloc sørger for, at I er synlige for andre – på helt op til 5 km´s afstand. Og med et stort udvalg af farver og funktionelt tilbehør, finder I altid en Orbiloc-løsning, der passer til jeres behov.

Orbiloc produceres i Aarhus, Danmark. Da Orbiloc-sikkerhedslygten lever op til de højeste standarder indenfor holdbarhed, synlighed og kvalitet, har den i mange år været velkendt hos militæret. Faktisk tror vi så meget på vores produkt, at vi yder tre års garanti.

Det unikke design af linsen gør den synlig i en bue på 270 grader, hvilket gør din hund synlig fra alle sider. Lygtens styrke lyser omgivelser op for dig – selv når lyset ikke er rettet direkte mod dig.

Designet er moderne og slankt med en vægt på 25 gram. Dette betyder, at den ikke vil være i vejen for din hund, selv når den lægger sig ned eller ruller sig over selve lyset. Brugervenligheden på Orbiloc Dog Dual er også i top. Du vælger, hvilken funktion du ønsker at bruge, ved at dreje funktionsvælgeren til højre eller venstre. Her vil den blinke (..) eller give et konstant lys (-). Batteriets levetid er 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blink.

Orbiloc Dog Dual lygterne som er i Twin pack er 100% vandtæt og giver din bedste ven mulighed for at bade eller lege i sneen med lygten på. Orbiloc Dog Dual er IPX8 godkendt. IPX indikerer, hvor resistent et produkt er imod dråber, regn eller mod at blive dyppet i vand. Orbiloc Dog Dual opnår det højeste niveau indenfor denne certificering (IPX8), hvilket betyder at lygten kan holde til at være under vand i en længere periode. Orbiloc Dog Dual er blevet testet i en tryktest under vand, hvor den blev udsat for 11 bar, som svarer til en dybde på 100 meter i en time.

 

Når du køber en Orbiloc TWIN Pack, får du:
  • 1 x hvid Orbiloc Safety Light + Orbiloc Clip
  • 1 x rød Orbiloc Safety Light + Orbiloc Adjustable Strap
  • Batterier
  • Brugsanvisning

Køber man Orbiloc Sportskit ved siden af har man en fin løsning til lys om benet når man rider ud i de mørke måneder.

Med Orbiloc Clip kan du lynhurtigt fastgøre den hvide lygte til jakker, tasker og rygsække.

Med Orbiloc Adjustable Strap kan du fastgøre den røde lygte på næsten alle hundehalsbånd og seler, uden at lygten skrider.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ORBILOC SAFETY LIGHT TWIN PACK RØD & HVID”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *