SPIRULINA PELLETS FRA AMEQU

299,00kr.699,00kr.

Alger med højt indhold af aminosyrer og antioxidanter – i piller

En lille power-pellet til præstationshesten, som skal sætte muskler, samt til understøttelse af stofskifte, pels, hud, hove, luftveje og immunforsvar

Fås i 1 kg og 3 kg spand

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Spirulina Pellets tilfører hesten alle essentielle aminosyrer, samt en høj koncentration af antioxidanter, fedtsyrer og Bet-caroten. En lille power-pellet til præstationshesten, som skal sætte muskler, samt til understøttelse af stofskifte, pels, hud, hove, luftveje og immunforsvar

Spirulina Platensis er en af de allermest koncentrerede, naturlige næringskilder, der findes og den eneste type af grøntfoder, som indeholder GLA fedtsyrer. Ud over gamma linolensyren GLA, indeholder Spirulina også omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA. Det er en af de mest proteinholdige naturlige råvarer, som også bidrager med et væld af vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Selvom spirulina kaldes for en alge, er det nærmere bestemt en organisme. Dette skyldes at spirulina består af en bred gruppe af bakterier, kaldet cyanobakterier. På samme vis som planter, kan cyanobakterier optage energi fra solens lys og skabe fotosyntese.

 

Algerne i produktet bidrager med et naturligt højt indhold af næringsstoffer. Spirulina Pellets kan benyttes som et fast tilskud, eller som en kur. Iblandes hestens øvrige foder.

 

Velegnet til:

  • Heste med øget behov for aminosyrer
  • Muskeludvikling
  • Understøttelse af stofskiftet, pels, hud, hove, luftveje og immunforsvar
  • Præstationsheste
  • Avlsdyr

 

DOSERING:

4-8 g pr. 100 kg hest

 

SAMMENSÆTNING:

 

100% Spirulina mikroalger (Arthosphira platensis)

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPIRULINA PELLETS FRA AMEQU”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *