VETROFLEX 1000G

779,00kr.

Tilskud som styrker led og understøtter sund og stærk ledbrusk hos heste.

KAN VÆRE EN BESTILLINGSVARER

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Tilskud som styrker led og understøtter sund og stærk ledbrusk hos heste.
  • Målrettet led, brusk, ledvæske, ligamenter og sener
  • Beskytter og opbygger
  • Unik og gennemtestet

 Det naturlige valg for sunde led og præstation uanset din hests alder og livsstil.

Vidste du, at stivhed og nedsat mobilitet kan betyde ændringer i leddene hos din hest? Til forskel fra produkter baseret på glukosamin, chondroitin, og andre produkter bestående af komponenter til ledstrukturen, er Vetroflex® videnskabeligt formuleret til at sikre hurtig og maksimal absorption. Dette gør kroppen i stand til ikke kun at styrke leddet, men også til at understøtte sund og stærk ledbrusk.

Vetroflex - Animalife

Vetroflex® er en særlig blanding af peptider fra hydrolyseret kollagen.  Vetroflex® kan gives sammen med Vetrofen® eller kan udfodres dagligt alene for at vedligeholde sunde og stærke led og knogler hos konkurrencehesten, den ældre hest eller andre heste med behov for støtte.

Kollagen er det hyppigst forekommende protein i kroppen og giver led, knogler, ligamenter og bindevæv deres strukturelle matrix.  Vetroflex® er formuleret med den optimale aminosyresammensætning for at efterligne de strukturelle komponenter i brusk, og understøtte produktionen af kollagen fra kondrocytterne indlejret i den ekstracellulære matrix.

Vetroflex® beskytter og støtter gendannelsen af brusk og ledvæske, og stimulerer samtidig bruskcellerne til at producere mere kollagen og proteoglykaner.  Vetroflex® vedligeholder også sunde hove og pels. Bruges af professionelle og anbefales af førende engelske ryttere.

Vetroflex indeholder den optimale sammensætning af nødvendige biotilgængelige kollagenpeptider til at øge styrken i led og brusk. Brusk beskytter dine hestes knogler og led mod den friktion, der forårsages af almindelige bevægelser. Ledbrusken danner en hård og glat kappe for enden af hver knogle.
Den indeholder kollagen og proteoglykaner, som danner et net-agtigt væv, der tillader brusken at være fleksibel og stødabsorberende. Kollagen er det hyppigst forekommende protein i kroppen, og det leverer den strukturelle matrix i knogler, led og bindevæv, og er derfor en essentiel komponent i ledsundhed og præstation.

SE MERE FOR DOSERING OG INDHOLD HER

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VETROFLEX 1000G”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *