FOHLENGOLD NORDIC MÜSLI 20KG

360,00kr.

Det oplagte valg til dit føl
Fohlengold kan introduceres til føllet, så snart det viser interesse for hoppens foder eller omkring 3 ugers alderen. Fohlengold indeholder en bred vifte af ingredienser, som understøtter etableringen af en velfungerende tarmflora. Derudover er Fohlengold balanceret, så den understøtter føllets vækst og optimale udvikling. Når hesten er ca. 2 år gammel udfases Fohlengold, og voksenfoder introduceres.

  • mineraler i organisk form
  • fordøjelsesstimulerende ingredienser
  • videnskabelig dokumentation

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Følfoder til helt særlige krav

ØVELSE GØR MESTER!
Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen vending i en bremsemanøvre. Stolt og strunk i trav, et frækt spark mod en imaginær angriber og derefter en tiltrængt middagssøvn i solen. Føl gør os bløde om hjertet, og man kan næsten ikke få øjnene fra disse små livstykker, der tidligt øver sig på at udfolde deres talenter.

Fohlengold har en helt speciel sammensætning og indeholder en lang række fordøjelsesstimulerende stoffer, hvorved fordøjelsen stabiliseres og væksten reguleres helt fra begyndelsen. Samtidig har Fohlengold et højt indhold af mineraler og sporstoffer til understøttelse af en sund udvikling af ledbrusk og knogler og en samlet harmonisk vækst.

– stimulere fordøjelsen
– lavt indhold af stivelse
– højt indhold af mikronæringsstoffer
– indeholder urter, havalger, olier og olieholdige frø

KVALITET I STEDET FOR KVANTITET
Fohlengold indeholder vegetabilske proteiner af høj biologisk værdi. Herudover er tilsat de aminosyrer, der er vigtige for en god udvikling af muskulaturen. Stivelsesindholdet er holdt på et meget lavt niveau, og i stedet er anvendt en lang række værdifulde olieholdige frø, fibre og vitaliserende og fordøjelsesunderstøttende næringsstoffer.

Fohlengold er baseret på højeste kvalitet af basisnæringsstoffer som majskim, ølgær, urter og mange naturligt vitalstofholdige råvarer. Mineralerne er overvejende af organisk og marin oprindelse, og forholdet mellem sporstofferne er perfekt afstemt efter hinanden, hvorved det er muligt at opnå en fuldstændig problemfri vækst.

Med gær, malt, hørfrø og en særlig sammensætning af krydderurter stimuleres den enzymatiske fordøjelse, der udvikles i løbet af føllets første leveuger.

STÆRK LIVET IGENNEM
Fohlengold-stimulerede føl er godt forberedt til den meget belastende proces, som fravænning udgør. Fohlengold dækker fuldstændig føllets særlige behov for næringsstoffer. Alt i alt udgør Fohlengold det bedste grundlag for en sund udvikling af føllet og bidrager til at forebygge en for tidlig nedslidning af den voksne hest.

DOSERING:

Vejledningen forudsætter, at unghesten vokser regelmæssigt og har adgang til hø eller græs af god kvalitet (forventet slutvægt 400 hhv. 600 kg). Til specialracer, ponyer, “easy keepers” tilpasses mængderne efter kropsvægten.

Dagligt
Fra 3. leveuge – 6. måned fri adgang (max. 400/600 g)
Fra 6.-12. måned 500/900 g/dag
Fra 12.-18. måned 600/1200 g/dag
Fra 18.-24. måned 700-800 g/1,3-1,5 kg/dag
Ved 24. måned Fohlengold udfases samtidig med, at voksenfoder introduceres.

1 liter = ca. 700 g

SAMMENSÆTNING:

Majskim 20 %, bygflager, roetop, ølgær 4,5 %, majsflager, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), snittet lucerne, æblesirup, roefibre, urter (pebermynte, koriander, salvie, oregano, merian) 3,4 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 2,6 %, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,6 %, æblekvas, snittet varmlufttørret alpehø, malt-gær-urt, hvedeklid, ærteprotein, salt, vindrueskal, bygkim, havalgemel, hvidløg, hvedekim.

ANALYSE:

Råprotein                             15.00 %
Råfedt                                   9.00 %
Råfibre                                  7.50 %
Råaske                                11.00 %
Stivelse                               23.30 %
Sukker                                  7.00 %
Kalcium                                2.00 %
Fosfor                                   0.70 %
Magnesium                          0.40 %
Natrium                                0.50 %
Lysin                                    0.65 %
Methionin                            0.30 %
Ford. råprotein                 123 g/kg
Ford. energi                 12,0 MJ/kg
Oms. energi                 10.8 MJ/kg

 

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FOHLENGOLD NORDIC MÜSLI 20KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *