HARTOG LUCERNE MIX 18KG

229,00kr.

Hartog Lucerne Mix består af snittet lucerne og grøn-høstet havre (som er slået før skridning) for at give et ensartet produkt hele året.

Kan være en bestillingsvare

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Topkvalitets fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold og er velegnet til de fleste heste.
Hartog Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein- og kalciumindhold, og er velegnet til de fleste heste. Hartog Lucerne Mix består af snittet lucerne og grøn-høstet havre (som er slået før skridning) for at give et ensartet produkt hele året. Hartog Lucerne Mix kan med fordel erstatte kornmængden helt eller delvist, så den samlede fodermængde får et reduceret indhold af korn (stivelse). Fodring med store mængder korn kan bl.a. være årsag til overstadighed eller manglende udholdenhed under arbejde. Ved at reducere mængden af korn og i stedet tildele Hartog Lucerne Mix, kan hestens udholdenhed og præstation forbedres. Produktet kan desuden supplere hø/wrap.
- topkvalitets fiberblanding

Ved at reducere mængden af korn og i stedet tildele Hartog Lucerne Mix, kan hestens udholdenhed og præstation forbedres. Det er tilsat melasse (4 %) og olie (6 %). Hartog Lucerne Mix har et højt indhold af fordøjelige fibre, som medvirker til en forbedret fordøjelse. Ved at blande Hartog Lucerne Mix med krybbefoderet vil det øge tyggetiden, give en bedre beskæftigelse samt øge spytproduktionen til gavn for mavefunktionen.

Hartog Lucerne Mix er velegnet til de fleste heste, dog ikke til heste med nedsat lever- og nyrefunktion pga. det høje indhold af protein og kalcium. Tildeling af lucerne til gamle heste bør ikke overstige 50 % af anbefalet daglige dosering.

SE MERE FOR DOSERING HER

Yderligere information

Vægt 18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HARTOG LUCERNE MIX 18KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *