OPTMIAL 7 – SPORTS POWER 15KG

219,00kr.

Foder til ride-, konkurrence- eller travheste i moderat, hårdt eller intensivt arbejde.

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Foder til ride-, konkurrence- eller travheste i moderat, hårdt eller intensivt arbejde.

Sport Power er velegnet til hesten, som behøver mere energi eller vedvarende udholdenhed under hårde anstrengelser fra næringsrige ingredienser. Foderet er også ideel til fodring med foderautomater eller kræsne heste, som sorterer i foderet.

Ride- og konkurrenceheste samt travheste i hård træning lever en krævende tilværelse. Det stiller store krav til hestens kondition, styrke, udholdenhed og psyke. Det kræver store mængder energi og næringsstoffer i det daglige foder, hvis hesten skal levere de ønskede præstationer. Sport Power er et økonomisk, pelleteret foder, der er baseret på den nyeste viden om træningsfysiologi og fodring af præstationsheste.

Indholdet af energi består af en kombination af hurtig og langsom energi, der sikrer den nødvendige hurtighed samtidig med at hestens udholdenhed øges.

Stivelsesindholdet er lavt-moderat for at begrænse ophobning af mælkesyre i musklerne. Et begrænset indhold af stivelse er desuden vigtigt for sundt og velfungerende tarmsystem. Både mængden og kvaliteten af protein leverer byggesten til muskelopbygning.

Foderet indeholder organiske (bioplex) og uorganiske mineraler, der i kombination øger optagelsen af sporelementer. Desuden indeholder foderblandingen QLC-antioxidanter (Quality Life Care), som er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter. Indholdet af frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet en god smag og fremme ædelysten. De angivne værdier af mineralerne er samlede værdier i produktet, herunder både tilsatte mineraler og naturligt forekommende mineraler fra ingredienserne såsom fibre, urter m.m.

SE MERE HER

 

DOSERING:

SAMMENSÆTNING:

Hvedeklid, Tørret græs, Varmebehandlet hvede, Havreklid, Umelasserede sukkerroefibre, Varmebehandlet byg, Melasse, Hørfrø, Hele sojabønner, Kalciumkarbonat, Salt, Monokalciumfosfat, Magnesiumoxid, Solbær, Granatæble, Rosmarin, Hyben, Spinat, Rødbede.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OPTMIAL 7 – SPORTS POWER 15KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *