VOLLWERTPELLETS 25kg

345,00kr.

Mættende og fiberrig fodring
På grund af den usædvanlige gode fordøjelighed og et varieret indhold af nærings- og vitalstoffer er Vollwertpellets særdeles velegnet til heste af alle racer både på vedligeholdelses- og konkurrenceniveau.
Mere end 150 enkelt komponenter indgår i Vollwertpellets og tilbyder hesten en bred vifte af næringsstoffer, hvorved svaghederne i det øvrige grundfoder udlignes.

  • koldpresset, uden bindemidler
  • bidrager med diversitet til fodringen
  • havrefri

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Mere end bare en pellet

Grovfoder, havre og pellets. Sådan fodres de fleste pensionsheste. Ofte med store kvalitetsforskelle, og ofte uden mulighed for at ændre noget. Så er det vigtigt, at i det mindste den ene faktor yder sikkerhed og garanterer topkvalitet. Vollwertpellets giver en grundfodring af uovertruffen kvalitet.

– førsteklasses og mangfoldig
– koldpresset uden bindemidler
– effektiv og universelt anvendelig
– med urter, olier og oliefrø

SÅ ENKELT ER DET AT FODRE
Vollwertpellets er et tilskudsfoder af højeste kvalitet, der bruges som eneste kraftfodertilskud til hø og halm. På grund af en usædvanligt god fordøjelighed og et varieret indhold af nærings- og vitalstoffer er Vollwertpellets særdeles velegnet til heste af alle racer både på vedligeholdelsesniveau og konkurrenceniveau. Vollwertpellets er helt uden havre og kan derfor anvendes til temperamentsfulde heste. Vollwertpellets kan bruges som eneste kraftfoder, men er også velegnet som supplement til havre eller i kombination med müsli.

DIVERSITET OG KOLDPRESNING
Som alle St. Hippolyts produkter bliver også denne pellet fremstillet ved en temperatur under 40˚C uden nogen form for binde- eller konserveringsmidler. Den specielle, skånsomme pelletingsteknik skåner de værdifulde indholdsstoffer i råvarerne (fx planternes egne enzymer, vitaminer og sekundære plantestoffer). Herved bevares den fordøjelsesfremmende grove struktur, og de ellers velkendte problemer med pillefoder undgås. Mere end 150 enkeltkomponenter indgår i Vollwertpellets, således at hesten af denne mangfoldighed kan udnytte nøjagtig de næringsstoffer, den har behov for. Herved udlignes svaghederne i det øvrige grundfoder.

DOSERING:

Som tilskud til grundfodring med grovfoder og/eller græsning. Fra en mængde på ca. 500-800 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt er der ikke behov for yderligere tildeling af mineralfoder. Den samlede mængde fordeles på flere fodringer. Ved lavere tildeling eller forsyningsunderskud anbefales det at supplere med Gemüse-Kräuter-Mineralien eller MicroVital.

1 liter = ca. 750 g

SAMMENSÆTNING:

Bygflager, snittet lucerne, hvedeklid, havreskalklid, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, nigellafrø) 7 %, majskim, bygkim, hvedestrømel, roefibre, æblefibre, urter (pebermynte, rosmarin, timian, fennikel, kamille, bukkehornsfrø) 2,2 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), majsflager, salt, vindruekvas, riskim, ølgær, æbleeddike, magnesiumoxid, dicalciumfosfat, plantekul, vildæbler.

ANALYSE:
Råprotein                      11.40 %
Råfedt                             3.75 %
Råfibre                          12.60 %
Råaske                           9.00 %
Stivelse                         19.50 %
Sukker                            4.00 %
Kalcium                           1.30 %
Fosfor                              0.55 %
Magnesium                     0.30 %
Natrium                           0.50 %
Ford. råprotein               86 g/kg
Ford. energi                12 MJ/kg
Oms. energi                11 MJ/kg

Yderligere information

Vægt 25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VOLLWERTPELLETS 25kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *