GLYX-MASH

240,00kr.330,00kr.

Mashen til alle
En fiberrig mash, som er særdeles velegnet til heste, der har behov for en fodring, som er særlig skånsom for maven og samtidig har et lavt indhold af simple kulhydrater. Glyx-Mash understøtter og genopretter tarmfunktionen. Blandes med varmt vand (max. 40 grader), hviler i ca. 15 min. og gives lun. I sommertiden kan der bruges koldt vand, men så skal blandingen stå ca. 30 min.

  • perfekt til heste, der skal undgå høje niveauer af sukker og stivelse
  • højt fiberindhold
  • prebiotisk og udrensende

 

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Lidt lykkefølelse – uden sukker

Et saftigt æble, en sprød gulerod, frisk græs, en knasende skive brød eller en lækker, velduftende kornmüsli efter veludført arbejde – en god og ved første øjekast en sund belønning til hesten. Men desværre indeholder disse små snacks en betragtelig mængde sukker og stivelse. Et overskud af sukker og stivelse fører til stigning i blodsukkerspejlet. Men stadig er det muligt at give hesten sin lille fornøjelse med en risikofri belønning, der ikke giver ejeren dårlig samvittighed.

GLYX-MASH – MASHEN TIL SPECIALTILFÆLDE
Takket været Glyx-Mash er det nu muligt også at give de korn-sensitive heste en velsmagende mashfodring. For ganske som hidtil er mash en fremragende ledsage-fodring under rekonvalescens og for stimulering af fordøjelsen.

– gluten- og melassefri
– lav-glykæmisk foder
– prebiotisk og udrensende
– bredt anvendelig – også hver dag

Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten. Den er derfor særdeles velegnet til heste, der har behov for en fodring, der er særlig skånsom for maven og samtidig har et lavt indhold af kulhydrat. En meget bredspektret kombination af prebiotiske ingredienser stimulerer tarmfunktion. Også indholdet af krydderurter understøtter fordøjelsesprocesserne.

BESKYTTELSE OG PLEJE – INDEFRA
Slimstofferne i de letvalsede hørfrø beskytter slimhinderne i hele fordøjelseskanalen. Glyx-Mash har en fremragende opkvældningsevne, hvilket giver et let øget tryk på tarmvæggene og dermed understøtter udskillelsen af fremmed- og skadestoffer. Stimuleringen af tarmbevægelsen letter udtømningen. Glyx-Mash kan anvendes stimulering af fordøjelsen, på stådage, under pelsskifte og efter hårdt arbejde.

DOSERING:

70-250 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt blandes med 1,5-2 gange så meget varmt vand, hviler i ca. 15 min. og gives lun. I sommertiden kan der bruges koldt vand, men så skal blandingen stå ca. 30 min. Gives 1-3 gange ugentlig, men ved behov kan en mindre mængde gives som et dagligt måltid.

1 liter = ca. 430 g

SAMMENSÆTNING:

Snittet varmlufttørret alpehø, roefibre, ølgær, frugtfibre (æbler, druer), æblesirup, majskim, fintformalede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner), urter (fennikel, marietidselfrø, kamille, bukkehornsfrø) 2 %, gulerødder, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner), kalciumcarbonat (marint og mineralsk), magnesiumoxid, eddike, salt, kanel, solsikkekronblade, ingefær, kornblomstkronblade.

ANALYSE:
Råprotein                                10.90 %
Råfedt                                       6.00 %
Råfibre                                    17.00 %
Råaske                                     9.20 %
Stivelse                                    4.00 %
Sukker                                     5.50 %
Kalcium                                   1.20 %
Fosfor                                      0.50 %
Magnesium                             0.50 %
Natrium                                   0.40 %
Ford. råprotein                   80,00 g/kg
Ford. energi                    12,00 MJ/kg
Oms. energi                   10,50 MJ/kg

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GLYX-MASH”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *