HORSEPRO FIBER PLUS 20KG

219,00kr.

Et kalorieboost til hesten der skal bruge ekstra energi til hårdt arbejde eller til hesten der har svært ved at holde huld

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

HorsePro Fiber Plus er en videreudvikling af den originale fiberpille og kan supplere eller helt erstatte korn i hesten daglige foderration.

Energien kommer udelukkende fra hørfrø, olie og letfordøjelige fibre. Det høje indhold af oliehørfrø bidrager udover med kalorier også med gode sunde omega-3-fedtsyrer, der har en positiv indflydelse på hestens almene trivsel. Blandingen er ligeledes tilsat velsmagende urter som rosmarin, mynte og brændenælde samt bukkehorn, drue- og olivenkvas. Disse elementer har antioxidant effekt, der yderligere forstærkes ved tilsætning af E-vitamin, som hjælper musklerne med at restituere og mindske muskelstivhed efter hårdere træning. Tilsat ølgær har et højt indhold af B-vitaminer og har en positiv effekt på pels og hove.
Stivelses- og sukkerindholdet i Horsepro Fiber Plus er ekstremt lavt og blandingen kan derfor trygt anvendes til heste der ikke tåler for meget af dette.

DOSERING:

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler og kan derfor gives efter behov – husk at supplere med vitaminer fra en anden kilde. Kan gives i tør eller opblødt form. I tør form anbefales det højest at tildel 100 g pr. 100 kg hest pr. måltid. Opblødt kan der gives 200 g pr. 100 kg hest pr. måltid

SAMMENSÆTNING:

Sojaskaller, Maltpiller, Hørfrø, Vegetabilsk olie, Klidpiller, Lucernegrønpiller, Roepiller, Ølgær, Roemelasse, Monocalciumfosfat, Foderkridt, Fodersalt, E-vitamin, Urteblanding.

ANALYSE:

11,7 % Råprotein
12,3 % Råfedt
21,9 % Træstof
6,98 % Råaske
0,95 % Calcium
0,48 % Fosfor
0,22 % Natrium
0,21 % Magnesium

FE 1,00
Stivelse % 3,7
Sukker % 4,3

Yderligere information

Vægt 25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HORSEPRO FIBER PLUS 20KG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *