INT. SPORTS CHAMPIONS CLAIM 20kg

325,00kr.

Til den højtydende hest
Int. Sports Champions Claim – Kraftfoderet, som sikrer god huld og optimal muskelstyrke til præstationshesten. Udviklet i samarbejde med Kentucky Equine Research. Kan bruges som eneste foder eller som tilskud for ekstra energi og overskud afhængigt af hestens behov.

  • organiske mineraler og naturlige vitaminer
  • til præstationshesten, som skal bruge energi fra både fedt og stivelse
  • karensfri

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Præstationsfoder af en særlig art

Muskulaturen er spændt, sveden danner hvide skumflager, udspilede næsebor pruster rytmisk i takt med bevægelsen. Heste i krævende træning og udmattende konkurrencer er sportsudøvere på højeste niveau. For at hestens genetiske potentiale som veltrænet sportspartner kan udnyttes fuldt ud, anbefaler vi brug af vort videnskabeligt funderede foderkoncept
– International Sports Champions Claim.
FODRE TIL SUCCES
– muskelstofskifte understøttende næringsstofkombination
– med 300 mg naturlig vitamin E pr. kg
– uden urter, meget høj smagelighed
– indeholder havalger, olier og oliefrø
– dopingfri
MED FORSKNINGEN TIL SEJR
KER forsker med det mål at forbedre hestens sundhed og konstitution. I Tyskland er KERs partner St. Hippolyt, og det udviklede foder til præstationssporten hedder Champions Claim. Grundlaget er et stivelsesfattigt men stadig fedt- og fiberholdigt foder, der resulterer i en lavere stigning i muskellaktat- og kuldioxidproduktionen. For højere sportslige præstationer kræver ikke kun styrke og udholdenhed men også koncentrationsevne og stabile nerver. Især øget udholdenhed henføres til effekten af en sådan fodring. Den lavere insulinudskillelse og den deraf følgende lavere stigning i cortisolspejlet giver en bedre stresstolerance og en mere afslappet hest.

ET PRODUKT – 3 INDSATSVARIANTER

Champions Claim er optimalt til sportsgrene som dressur, spring, military, western- eller køresporten, hvor der er behov for et aerobt-/anaerobt muskelstofskifte. Til andre belastningsformer som distanceridning eller væddeløb kan en kombination med olier eller korn bruges til at øge tilførslen af fedt eller stivelse, således at energitilførselen afpasses efter de enkelte sportsgrene.

CHAMPIONS CLAIM + OLIE

Distanceridningen er kendetegnet ved udholdenhed over mange timer. For at undgå mælkesyredannelse i musklerne er det en fordel at fodre på et lavglykæmisk niveau med begrænset tildeling af kulhydrater. Derfor bruges Champions Claim sammen med olier af højeste kvalitet, fx HippoLinol, således at det øgede behov for fedtsyrer til omsætning i det aerobe muskelstofskifte kan være til rådighed for hesten.CHAMPIONS CLAIM + KORN
I væddeløbssporten er der behov for maksimal energiudladning inden for kort tid. Den anerobe energiomsætning kræver tilførsel af kornstivelse i form af højttilgængelige kornflager og naturlige sukkerkomponenter. Derfor kombineres Champions Claim med C’Real Basics Dynamic for at opnå en optimal energifrigivelse til væddeløbshestenes anaerobe muskelstofskifte.

Dosering

500-700 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 62,5 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 liter = ca. 550 g

Indhold

Byg- og majsflager, roefibre, fuldkornshavreflager 10 %, roetop, snittet lucerne, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner) 5 %, sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, koldpressede olier (majskim, hørfrø, solsikkekerner) 3 %, æblekvas, hvedeklid, majskim, æblesirup, snittet varmlufttørret alpehø, himalayasalt, hvedekim, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), havalgemel, ølgær, frugteddike

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusiv for St. Hippolyt

Analyse

Råprotein                     11.00 %
Råfedt                            7.00 %
Råfibre                           8.00 %
Råaske                          7.00 %
Stivelse                        23.60 %
Sukker                           8.20 %
Kalcium                          1.20 %
Fosfor                            0.50 %
Magnesium                    0.25 %
Natrium                          0.35 %
Ford. råprotein            92.0 g/kg
Ford. energi             12.5 MJ/kg
Oms. energi            11.5 MJ/kg

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INT. SPORTS CHAMPIONS CLAIM 20kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *