HESTA MIX NORDIC PELLETS 25kg

390,00kr.

Nem udfodring til specialracer
Hesta Mix Nordic Pellets er koldpressede pellets, som tilfører en høj andel af fibre, urter og essentielle aminosyrer. Den er velegnet til heste, som behøver en mere stabil energi, der ikke kommer fra sukker og stivelse eksempelvis heste i genoptræning eller ungheste, som endnu mangler styrke og fylde. Vitaminer og mineraler er af højeste naturlige og organiske kvalitet og er tilpasset behovene i de nordiske lande.

  • sporstoffer med høj biotilgængelighed
  • længerevarende energi
  • havre- og melassefri

Der tages forbehold for udsolgt eller udgået varer fra sortimentet

Specifikationer

Særlig højt indhold af mikronæringsstoffer
Hesta Mix Nordic er særdeles velegnet til specialracer, nøjsomme heste samt heste med særlige krav til mineral- og vitalstofforsyningen.

– sporstoffer med høj biotilgængelighed
– med krydderurter, olier og olieholdige frø
– kan kombineres med andet kraftfoder
– havre- og melassefri
– hurtige resultater

MANGLER HAR MANGE ANSIGTER
Mange heste har kun brug for en ganske lille mængde kraftfoder for at få dækket energibehovet. Det kommer ofte til at betyde, at tilførselen af livsvigtige vital- og opbygningsstoffer bliver for lille. Følgerne er mangelsymptomer, der kan vise sig på mange måder, bl.a. som nervøsitet, uro og optagelsesforstyrrelser samt afmagring, stofskifteproblemer og hormonforstyrrelser.

SÆRLIG HØJT INDHOLD AF SPORSTOFFER
Hesta Mix-serien er et hestefoder med et særlig højt indhold af vitalstoffer og mikronæringsstoffer i biologisk højtoptagelig form. Selv ved små kraftfoderrationer kan man sikre en behovsrettet forsyning med organiske og dermed højtoptagelige sporstoffer. Den sikre optagelighed over tarmen og den hurtige transport til det pågældende organ gør det muligt, både hurtigt og effektivt at udligne og afhjælpe mangelsituationer.

HESTA MIX NORDIC PELLETS
De uovertrufne koldpressede Hesta Mix Nordic Pellets tilfører en høj andel af fibre, urter samt essentielle aminosyrer og fedtsyrer. Særdeles velegnet til heste i træning pga. god næringsforsyning af muskler og under længerevarende energiudfoldelse med reduceret produktion af mælkesyre. Også velegnet til heste, der har brug for mere huld uden ekstra tilførsel af energi fra sukker og stivelse. Vitaminer og mineraler er af højeste naturlige og organiske kvalitet, og der er lagt særlig vægt på understøttelse af velfungerende muskulatur og stofskifte.

DOSERING:

150-250 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

1 liter = ca. 750 g

SAMMENSÆTNING:

Bygflager, snittet lucerne, hvedeklid, havreskalklid, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 7,2 %, æblekvas, majskim 4,5 %, urter (koriander, salvie, fennikel, merian, pebermynte) 4,2 %, roefibre, majsflager, vindrueskal, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), ølgær, vindruekerneekstrakt, salt, malt-gær-urt, bygkim, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 1 %, havalgemel, hvedekim, hvidløg, ærteprotein.

ANALYSE:

Råprotein                          10.00 %
Råfedt                                 4.30 %
Råfibre                              12.00 %
Råaske                               9.40 %
Stivelse                             17.50 %
Sukker                                4.00 %
Kalcium                              1.20 %
Fosfor                                 0.50 %
Magnesium                        0.30 %
Natrium                              0.40 %
Lysin                                  0.50 %
Methionin                           0.20 %
Ford. råprotein                  85 g/kg
Ford. energi                11,0 MJ/kg
Oms. energi               10.2 MJ/kg

 

Yderligere information

Vægt 25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HESTA MIX NORDIC PELLETS 25kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *